artikel

VI DEMONSTRERAR FÖR: RÄTT TILL ARBETE, RÄTTVISA LÖNER, KVINNORS FRIGÖRELSE OCH INTERNATIONELL SOLIDARITET

Nu är det åter igen dags att samlas under fanorna! Slut upp och visa att vi är många. Vi har en heldag tillsammans med vänsterpartiets vice ordförande Ingrid Burman både på Stortorget och på Sjömansskyrkan
Vi samlas på Södermalmstorg avmarsch 12.15 och går sedan till Stortorget. Där är vänsterpartiets huvudtalare Ingrid Burman. Efter demonstrationen går vi till Sjömanskyrkan, fikar och samtalar med Ingrid Burman
Årets demonstration och partiets paroll handlar om Rätten till jobb och rätt på jobbet. En hög arbetslöshet bidrar till att öka kapitalets makt över arbetarna och att våra rättigheter ifrågasätts och urholkas. Det blir arbetsköparnas marknad.Så slut och demonstrera du med eller kom till Sjömanskyrkan och delta i samtal om Rätten till arbete.
Tillsammans blir vi starka

Kopiera länk