artikel

Ny omröstning

Nu är det dags för en ny omröstning här till höger. Det är en liten enkel prioteringsövning, som blivit vardagsmat för politikerna under åren med minskade skatteintäkter. Hur skulle du välja? Läs vidare om du vill veta hur det gick för de tidigare omröstningarna.
Den första omröstningen var en fråga mest på prov om webbbesökanra tyckte att att Bocken skulle byggas upp igen, den lockade 2 att svara och de tyckte att vi kunde bygga oss en bock. Nästa fråga handlade om snöröjningen, 5 tyckte att den funkade som den var bara en ville lägga mer pengar på en bättre snöröjning. Den sista frågan som legat ute har 79 hunnit svara på. Men tyvärr är väl inte frågan helt korrekt formulerad men ger ändå en fingervisning om att majoritetn av de de som svarat tycker att Brynäs borde stå på egna ben nu, 54 tyckte det och 25 var villiga att stödja med kommunala medel.

Kopiera länk