Artiklar

Delta i Vänsterpartiets valrörelse – Kampanja som Bernie!

Vill du hjälpa till i Vänsterpartiets valrörelse? Du avgör själv i vilken utsträckning du vill, kan och orkar bidra, liksom vilka uppgifter som passar dig. Många bäckar små blir till en rättvis, jämlik, solidarisk, socialistisk och feministisk flod! Hör gärna av dig till [email protected]

Om du vill kan du också delta i en unik utbildning som riktar sig till just dig som vill delta i Vänsterpartiets valkampanj 2018. Under april 2018 arrangeras nämligen en utbildningsturné för Vänsterpartiet med Grayson Lookner som arbetade i Bernie Sanders presidentvalskampanj 2016. Den 21 april landar turnén i Gävle.

Grayson arbetade som delstatsorganisatör i fem delstater under Sanders primärvalskampanj. Inför det brittiska valet 2017 utbildade Grayson aktivister för Labour och Momentum. utbildningen är baserad på den utbildning som genomfördes i Storbritannien 2017. Nu tar vi konceptet till Sverige och breddar samarbetet mellan den europeiska och amerikanska vänstern.

I utbildningen får du i första hand lära dig hur du på ett effektivt sätt kan möta och övertyga väljare på stan, vid dörrknackning eller i telefon. På ett roligt och inspirerande vis blir du tryggare i rollen som ambassadör för Vänsterpartiets budskap om jämlikhet.

Utbildningen är gratis. Du förväntas ha för avsikt att hjälpa till i Vänsterpartiets kampanjarbete inför valet i september, men inga förkunskaper krävs. Utbildningen hålls i ABF:s lokaler på Brunnsgatan 56, lördagen den 21 april kl. 11-13.

Skriv en kommentar